Skrivare Falun

Letar du efter högkvalitativa och moderna kontorsmaskiner som till exempel skrivare, datorer eller kassasystem till dig och ditt företag i Falun? Sharp Dalarna är sedan en lång tid tillbaka en av regionens ledande leverantörer av just kontorsmaskiner av olika typer. Vi har idag tre butiker som representerar oss i Falun, Borlänge och i Mora vilket ger oss en stark lokal förankring. Sharp utsågs till det bästa märket i Sverige inom dokumenthantering år 2014, vilket vi givetvis är väldigt stolta över. Alla våra tekniker arbetar med mottot att ingenting är omöjligt och vi strävar alltid efter att välkomna alla våra kunder till en bättre lösning.

Tekniker med lång erfarenhet och gedigen kunskap

Alla företag är i behov av olika typer av kontorsmaskiner, möbler eller andra tillbehör. Större företag kanske föredrar en snabb multifunktionsskrivare medan det lite mindre företaget bara behöver en enklare typ av laserskrivare. Genom en behovsanalys hittar våra tekniker den perfekta lösningen för dig och ditt företag, oavsett storlek. Alla våra tekniker har lång erfarenhet och en gedigen kunskap om de produkter vi erbjuder och kan även hjälpa er med installation, programmering, utbildning och reparation. Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd och får ut det du vill av dina kontorsmaskiner.

En stor investering för en lite mindre kostnad

Hos oss på Sharp Dalarna kan ditt företag nu, för en relativt liten merkostand, utrusta ert kontor i Falun med ett multifunktionssystem samt andra maskiner och produkter, alla av högsta kvalitet.cirkel Vi har ett brett sortiment av produkter som vi gärna visar och berättar mer om i någon av våra butiker belägna i Falun, Borlänge eller Mora.

Du kan komma i kontakt med oss genom att skriva ett mail eller ringa oss per telefon, så berättar vi mer om oss och våra produkter från det prisvinnande varumärket Sharp! Välkommen!