Skrivare Borlänge

Vi på Sharp Dalarna är specialister när det kommer till skrivare, datorer och kontorsmöbler och har under många års tid hjälp företag, organisationer och privatpersoner till bättre lösningar. År 2014 utsågs Sharp till Sveriges bästa märke inom dokumenthantering och vi har idag tre representanter i Borlänge, Falun och Mora. Detta ger oss en stor lokal förankring och gör att vi alltid finns nära till hands.

Skrivare för alla typer av behov

Olika företag har idag olika behov. En del är i behov av enklare laserskrivare medan andra behöver en mer högpresterande maskin med nätverkskatalog, flera pappersmagasin och möjlighet till dubbelsidiga utskrifter. Sharp har ett brett sortiment av produkter som alla kommer från välkända tillverkare. Det gör att vi har en lösning som du kan lita på, oavsett vilken typ av behov du och ditt företag i Borlänge har.

Produkter som uppfyller dina krav

Hos oss har alla tekniker lång erfarenhet och stor kunskap om de produkter som vi säljer. När vi tillsammans har hittat en produkt som passar dig och dina behov kan vi hjälpa dig med installation, programmering och reparation.cirkel Om du vill ha produkter som uppfyller dina krav på snabba och högkvalitativa utskrifter ska du kontakta oss på Sharp Dalarna i Borlänge. Du kan nå oss via mail eller per telefon.
Välkommen!