Printer Falun

Sharp Dalarna är idag en av regionens ledande leverantörer av kontorsmaskiner så som printers, datorer, kassasystem och kontorsmöbler. Sharp utsågs år 2014 till det bästa märket i Sverige inom dokumenthantering. För att ha en så stor lokal förankring som möjligt är vi idag representerade av EmWe Kontor & Data AB i Falun, Kontor & Miljö i Borlänge AB samt av Mora Kontors AB som alla är strategiskt utplacerade. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och att du vet om att du alltid kan vända dig till oss för konsultation och service gällande dina produkter.

Stort urval av moderna maskiner

Sharp Dalarna i Falun har ett stort urval av produkter som alla är av hög kvalitet, har en hög prestanda och ett modernt utseende. Utvecklingen av dessa maskiner har äntligen kommit ikapp de krav som en modern arbetsplats ställer på sin utrustning. För en relativt liten merkostand kan vi erbjuda dig allt från den lilla smidiga laserprintern till den mer avancerade printern med multifunktionssystem, designad för att finnas i hjärtat av det moderna kontoret.

Behovsanalys för en personlig service

Oavsett bransch och storleken på ditt företag värdesätter vi på Sharp Dalarna alltid personlig service. Genom att våra tekniker går igenom dina önskemål och behov tillsammans med dig kan de sedan göra en behovsanalys för att på så sätt hitta rätt maskin för ditt företag.cirkel Vi kan även hjälpa till med allt från installation och programmering till nätverk och reparationer. Vår verksamhet är beroende av varje teknikers insats, därför så arbetar vi aktivt med att stärka engagemanget så väl som kompetensen hos alla våra anställda. Vi på Sharp Dalarna gör allt för att du i Falun alltid ska få ett bemötande av högsta kvalitet.

Om du har frågor eller vill veta mer om oss och produkterna som vi erbjuder är du varm välkommen att höra av dig till oss via mail eller per telefon!