Printer Borlänge

Sharp är ett världsledande märke och det faller sig därför ganska naturligt att Sharp Dalarna är regionens ledande leverantör av bland annat printers, datorer, kassasystem och kontorsmöbler. Custice gjorde under 2014 en undersökning där Sharp utsågs till Sveriges bästa märke inom dokument hantering. Sharp Dalarna representeras idag av Kontor & Miljö i Borlänge AB, EmWe Kontor & Data AB i Falun samt Mora Kontorsteam AB i just Mora. Alla butiker är strategiskt utplacerade i dessa tre städer och ger oss därför en stor lokal förankring, allt för att du som kund ska känna dig trygg med vetskapen om att du har både oss och våra kunniga tekniker på nära avstånd.

Produkter av hög kvalitet och hög prestanda

Utvecklingen har idag äntligen hunnit ikapp de kraven som våra kunder ställer på sina kontorsmaskiner som till exempel printers. Sharp Dalarna har ett stort urval av produkter som gör att vi, för en relativt liten merkostnad, kan erbjuda allt från små enkla printers för hemmabruk till mer avancerat konstruerade printers för den stora, moderna arbetsplatsen.cirkel Alla våra produkter har en hög kvalitet och en hög prestanda.

Engagemang & kompetens oavsett storleken på din verksamhet

Hos oss på Sharp Dalarna värdesätter vi personlig service och engagemang väldigt högt, oavsett om du arbetar på ett stort företag eller för en liten organisation. Därför arbetar vi aktivt med att stärka både vår personals engagemang och kompetens. Vår verksamhet är beroende av varje medarbetares insats och vi vill att alla våra kunder ska få ett bemötande av högsta kvalitet!

Om du vill veta mer om oss på Sharp Dalarna i Borlänge eller någon av våra produkter så är du varmt välkommen att höra av dig via mail eller per telefon. Vår kunniga personal finns där, redo att ta emot dig och alla dina frågor som du kan tänkas ha.