Kopieringsmaskiner Falun

Sharp Dalarna är en av regionens ledande leverantörer. Vi är en totalleverantör och kan erbjuda allt från kopieringsmaskiner, datorer och kassasystem till olika typer av kontorsmöbler. Även tjänster som service och reparationer finns tillgängliga. Vi har idag representanter i Falun, Borlänge och Mora. Alla våra tekniker har lång erfarenhet och stor kunskap om de produkter vi säljer. Sharp utsågs under 2014 till Sveriges bästa märke inom dokumenthantering i en undersökning som gjordes av Custice.

Kopieringsmaskiner för en modern arbetsplats

Vilket företag vill inte ha snabba, effektiva och pålitliga kopieringsmaskiner på sin arbetsplats?cirkel Utvecklingen av dessa maskiner har äntligen kommit ikapp kraven som ställs. Sharps nuvarande sortiment innehåller idag ett väldigt stort urval av produkter, som alla är konstruerade för ett modernt kontor. För en merkostnad som är relativt liten kan vi erbjuda allt från enklare maskiner till digitala multifunktionssystem.

Kontakta oss via mail eller via telefon om du vill veta mer om oss eller de kopieringsmaskiner som vi erbjuder. Vi servar hela Falun med omnejd.