Kopieringsmaskiner Borlänge

ontor & Miljö i Borlänge AB är en del av företaget Sharp Dalarna. Sharp Dalarna är en av regionens ledande leverantörer av bland annat kopieringsmaskiner, kontorsmöbler, datorer och kassasystem. Vi har en lång erfarenhet och mycket stor kunskap om alla de produkterna som vi säljer. Våra representanter finns strategiskt utplacerade i Dalarna vilket gör att vi har en stor lokal förankring. I en undersökning som Custice gjorde under 2014, utsågs Sharp till Sveriges bästa märke inom dokumenthantering.

Produkter som uppfyller dina krav

Kraven på snabba och kommunikativa utskrifter i både svartvitt och färg ökar och utvecklingen har nu äntligen kommit ikapp dessa krav. Sharps sortiment innehåller ett stort urval av produkter.cirkel Vi kan för en liten merkostnad erbjuda olika typer av kopieringsmaskiner. Allt från enklare utrymmessparande till snabba digitala maskiner. Dina behov är det enda som styr.

Kontakta oss via mail eller per telefon så berättar vi mer om oss och de olika kopieringsmaskinerna som vi kan erbjuda ert företag i Borlänge med omnejd.