Kontorsmöbler Borlänge

Kontor & Miljö i Borlänge AB är en del av Sharp Dalarna och är specialister på bland annat kontorsmöbler, stolar, kontorsmateriel, datorer och kassasystem. Vi har lång erfarenhet och alla våra tekniker har stor kunskap om de produkter som vi säljer.cirkel Vi är en totalleverantör och våra kunder består av allt från företag och organisationer till privatpersoner i Borlänge med omnejd. År 2014 utsåg Custice Sharp till Sveriges bästa märke när det kommer till dokumenthantering.

Moderna möbler av hög kvalitet

Vi på Sharp Dalarna och Kontor & Miljö i Borlänge AB inreder ditt och företagets kontor med möbler från Martela. Martela är en av Nordens ledande leverantörer av möbler och inredning till kontor och andra typer av offentliga miljöer. Produkterna är kända för sin design som kännetecknas av ett skandinaviskt och modernt formspråk som är väldigt uppskattat internationellt.

Kontakta oss via mail eller per telefon och berätta om din verksamhet och era behov. Vi på Sharp Dalarna hjälper dig att hitta en passande lösning oavsett typ av verksamhet.