Kontorsmaskiner Falun

Sharp Dalarna är en totalleverantör med lång erfarenhet som erbjuder både kontorsmaskiner, datorer, kassasystem och kontorsmöbler men även tjänster så som installation, utbildning och reparation. För att vi och vår service alltid ska finnas nära och tillgänglig finns våra representanter strategiskt utplacerade i Falun, Borlänge och Mora. Tack vare en stor lokal förankring har du alltid oss och vår expertis nära till hands.

Kvalitetsprodukter & kunnig personal

För oss är det viktigt att uppfylla de önskemål och behov du som kund har. De produkter som vi erbjuder är alltid av högsta kvalitet och vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt lösning för dig och din arbetsplats.cirkel Hos oss hittar du allt från laminerings – och räknemaskiner till dokumentförstörare i olika storlekar. Det enda som styr är dina önskemål och behov.

Ingenting är omöjligt

Hos oss arbetar alla med inställningen att ingenting är omöjligt och vi lägger stor vikt vid att hålla en hög servicegrad. Kom in till någon av våra butiker eller utställningar där vi kan visa dig de allra senaste kontorsmaskinerna.

Vill du veta mer om oss och våra återförsäljare så är du i Falun mer än välkommen att kontakta oss via mail eller per telefon. Våra tekniker hjälper dig med information och svar på de frågor du kan tänkas ha.