Kontorsmaskiner Borlänge

Vi på Sharp Dalarna har sedan starten hjälpt ett stort antal företag till en bättre lösning när det kommer till kontorsmaskiner. Hos våra tre representanter i Borlänge, Falun och Mora har alla tekniker lång erfarenhet och stor kunskap om de produkter vi säljer. Att vi finns strategiskt utplacerade runt om i Dalarna ger oss en stor lokal förankring och gör att vår expertis aldrig är långt borta.

Kontorsmaskiner till alla kontor

Olika behov kräver olika typer av kontorsmaskiner. Hos oss kan du välja ur ett brett sortiment av maskiner som alla underlättar ditt arbete på kontoret. Vi kan erbjuda dokumentförstörare, antingen för enstaka papper eller till stora buntar, skärmaskiner, olika typer av räknemaskiner samt lamineringsmaskiner för till exempel medlemskort eller kartor. Vi hjälper dig att hitta en passande maskin, det enda som styr är dina önskemål och dina behov.

En totalleverantör för dig i Borlänge

Sharp Dalarna är en totalleverantör som utöver högkvalitativa produkter även erbjuder tjänster så som installation, driftsättning, programmering, närverk och reparationer. Alla våra anställda tekniker har inställningen att ingenting är omöjligt. Denna tillsammans med en hög servicegrad gör att vi gör sanning av denna inställning!

Vill du veta mer om oss och alla de produkter som vi erbjuder? Då är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl eller per telefon så ser vi till att hitta en passande lösning i form av kontorsmaskiner för dig och ditt företag.