Kassaregister Gävle & Sandviken

Oavsett vilken bransch du är verksam i behöver du alltid ett kassaregister som du kan lita på. Vi på Sharp  har en bred kunskap och lång erfarenhet av bland annat kassaregister, datorer, kontorsmöbler och olika typer av kontorsmateriel. Sharp utsågs år 2014 till Sveriges bästa märke för dokumenthantering av Custice som har genomförde undersökningen. Vi har precis etablerat oss i Gävle & Sandviken så vi kan ha en lokal närvaro till våra kunder här.

Kassaregister, Gävle & Sandviken

För att hitta rätt kassaregister som passar just dig och dina behov, gör våra kunniga tekniker en behovsanalys samt hjälper till med bland annat installation och utbildning. Alla de produkterna som vi på Sharp  erbjuder är mycket användarvänliga, har en snygg design och är av högsta kvalitet. Dessutom är alla våra produkter miljövänliga.

Hjälp med allt från installation av kassaregister i Gävle & Sandviken

Om du vill veta mer om oss och hur vi arbetar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi kan hjälpa dig med allt från val av kassaregister till installation, programmering och reparationer. I vår butik kan vi även visa dig den allra senaste utrustningen som finns.

Alla våra medarbetare har inställningen att allting är möjligt, och vill med hjälp av en hög servicegrad underlätta ditt dagliga arbete. Du kan kontakta oss via mail eller per telefon så hjälper någon av våra kunniga tekniker dig med en helhetslösning som passar just dig och ditt företag.

Gör ditt val av en helhetsleverantör enkelt för dig genom att välja Sharp i Gävle & Sandviken