Kassaregister Falun

Oavsett vilken bransch du är verksam i behöver du alltid ett kassaregister som du kan lita på. Vi på Sharp Dalarna har en bred kunskap och lång erfarenhet av bland annat kassaregister, datorer, kontorsmöbler och olika typer av kontorsmateriel. Sharp utsågs år 2014 till Sveriges bästa märke för dokumenthantering av Custice som har genomförde undersökningen. Vi finns i dagsläget representerade i städer så som Falun, Borlänge och Mora och har därför stor lokal förankring i Dalarna.

Miljö- & användarvänliga kassaregister

För att hitta rätt kassaregister som passar just dig och dina behov, gör våra kunniga tekniker en behovsanalys samt hjälper till med bland annat installation och utbildning. Alla de produkterna som vi på Sharp Dalarna erbjuder är mycket användarvänliga, har en snygg design och är av högsta kvalitet. Dessutom är alla våra produkter miljövänliga! Tack vare den lokala support som finns tillgänglig hos EmWe kontor & Data AB i Falun kan du känna dig trygg med våra kassaregister och istället fokusera på din verksamhet, oavsett om det gäller stora kommunala eller statliga förvaltningar, små företag eller privatpersoner.

Hjälp med allt från installation till programmering och reparation

Om du vill veta mer om oss och hur vi arbetar är du alltid välkommen att kontakta oss. cirkelVi kan hjälpa dig med allt från val av kassaregister till installation, programmering och reparationer. I vår butik kan vi även visa dig den allra senaste utrustningen som finns.

Alla våra medarbetare har inställningen att allting är möjligt, och vill med hjälp av en hög servicegrad underlätta ditt dagliga arbete. Du kan kontakta oss via mail eller per telefon så hjälper någon av våra kunniga tekniker dig med en helhetslösning som passar just dig och ditt företag.

Gör ditt val av en helhetsleverantör enkelt för dig genom att välja Sharp Dalarna i Falun.