Datorer – Borlänge & Falun

harp Dalarna är en stor leverantör av datorer i Borlänge och Falun.
Oavsett vilken bransch ni arbetar inom, eller om företaget är stort är litet så kan vi på Sharp Dalarna leverera datorer till er. Vi levererar både stationära och bärbara datorer av de ledande leverantörerna, beroende på era behov och förutsättningar.

VI arbetar med användarvänliga produkter som är av högsta kvalitet. Utöver produkterna hjälper vi naturligtvis till med allt det praktiska som hör till, som installation, programmering och behovsanalys. Allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av just era produkter. Och vi erbjuder alltid support vid köp av våra produkter. Våra datorer och servrar kommer från de ledande tillverkarna som Sharp, Samsung, Kyocera, Brother och Acer m.fl.

Du är välkommen att ta del av den allra senaste tekniken inom datorer och IT, genom ett besök till våra butiker eller utställningar. Våra tekniker har naturligtvis lång erfarenhet och gedigen utbildning kring våra produkter. I våra butiker möts du alltid av våra kunniga säljare som kan svara på alla dina frågor om våra produkter. Besök gärna även vår webbshop med över 12 000 artiklar i sortimentet.

Vi kan allt inom IT

Sharp Dalarna erbjuder inte bara produkter och tjänster utan också finansiering och service till företag, organisationer och privatpersoner. Tack vare våra välutbildade tekniker kan vi ge service och support till våra kunder så fort behovet uppstår. Vi lägger fokus på snabb service av hög kvalitet. Med egen serviceverkstad i Borlänge kan vi hjälpa våra kunder utan större fördröjning.
Datorer Borlänge Falun
För oss på Sharp Dalarna är det viktigt att alltid ligga i framkant vad gäller kundnöjdhet och teknisk kompetens. Detta innebär återkommande kunder med gott förtroende för vår verksamhet. För att hålla hög kvalitet på service och support ser vi till att vår personal kontinuerligt får utbildning och du som kund kan känna dig trygg om du behöver lämna in din dator eller någon annan produkt till vår verkstad.

Vi kan erbjuda skräddarsydda och kostnadseffektiva tjänster efter era personliga behov. Utöver datorer, så har vi naturligtvis ett stort sortiment av scanning- copy- och printlösningar i Borlänge och Falun.

Skicka gärna ett mail redan idag för ytterligare information och prisbild kring just ert behov av datorer i Borlänge och Falun. Välkommen!