Datakassa – Mora, Borlänge, Falun

Sharp Dalarna är en stor leverantör av datakassor i Borlänge, Mora och Falun.

Oavsett vilken bransch ni arbetar inom, så kan Sharp Dalarna leverera datakassa, av olika typer beroende på era behov och förutsättningar.

Vi arbetar med användarvänliga produkter som är av högsta kvalitet. Utöver produkterna hjälper vi naturligtvis till med allt som hör till som installation, programmering och behovsanalys. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av just ditt kassasystem.

Ni är välkomna att ta del av den allra senaste tekniken inom kassasystem, genom ett besök till våra butiker eller utställningar. Våra tekniker har naturligtvis lång erfarenhet och gedigen utbildning kring våra produkter, som datakassa och tillhörande tjänster.

Datakassa för just dina behov

Beroende på ert företag, storlek, förutsättningar och behov kan vi erbjuda datakassa anpassat till just er. En bra datakassa erbjuder mer än bara grundläggande funktioner. Det ger dig som företagare bra inblick i verksamheten och företagets produkter och tjänster.
Datakassa Mora Borlänge Falun
Vi kan erbjuda skräddarsydda tjänster som rör er datakassa efter era personliga behov.

Skicka gärna ett mail redan idag för ytterligare information och prisbild kring just ert behov av datakassa. Välkomna Mora, Borlänge och Falun.